Postikulta.com

Postikulta.com -palvelun kautta voi myydä kultaa postin välityksellä turvallisesti. Myy kultaa kuten kultakorut, sormukset ja muut kultaesineet. Katso Postikulta kokemuksia.

Postikulta ( www.postikulta.com ) maksaa rahat tilille 24 tunnin sisällä siitä, kun kultalähetyksen arviointi on suoritettu. Kullan lähettäminen Postikulta-palveluun alkaa tilaamalla ilmainen palautuskuori. Voit tilata palautuskuoren tästä.

Lähetä kultaesineet palautuskuoressa. Kullan lähettäminen siinä on turvallista, sillä lähetys on vakuutettu 500 euron arvoon saakka. Postikullan asiantuntijat arvioivat esineet, kun lähetys on vastaanotettu. Mikäli et ole varma, sisältöökö joku esine kultaa vai ei, voit silti lähettää sen. Asiantijat ovat sitä varten. Kun Postikulta-asiantuntijat ovat arvioineet esineiden kultapitoisuudet, maksaa yritys rahat tilille 24 tunnin sisällä arvioinnin suorittamisesta.

Siirry tästä Postikulta -sivustolle >> ( www.postikulta.com )

Yksi vastaus artikkeliin ”Postikulta.com

  1. Positiivisia kokemuksia Postikulta-palvelusta. Nopeasti toimi ja rahat tuli tilille. Lähetin laatikollisen kaikennäköisiä turhia perintönä saatuja esineitä ja rahaa tippui satoja euroja tilille. Ei voi valittaa muuta kuin että olisi voinut jo aikaisemmin hävittää nuo romukkeet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *