Verkkokulta.fi

Verkkokulta.fi on kotimainen kultaa ja hopeaa postin välityksellä ostava yritys. Verkkokulta Oy lupaa kultapitoisuuden ja määrän arvioinnin 12 tunnissa siitä, kun kultalähetys on otettu vastaan. Katso Postikulta kokemuksia ja perehdy Verkkokultaan lisää.

Verkkokulta-palvelu ( www.verkkokulta.fi ) ostaa kullan lisäksi myös muita jalometallista valmistettuja esineitä kuten hopeakoruja.

Käytännössä kullan myynti aloitetaan tilaamalla vakuutettu palautuskuori (vakuutettu 500 euron arvoon saakka), jossa kullan lähettäminen on turvallista. Kulta arvioidaan, kun se saapu Verkkokulta Oy:lle. Tämän jälkeen rahat maksetaan heti tilille, jos tili on Nordea-pankissa. Muidenkin pankkien asiakkaille maksu tapahtuu nopeasti. Yritys lupaakin arvioinnin ja maksun tapahtuvan 12 tunnissa siitä, kun kultalähetys on otettu vastaan.

Siirry tästä Verkkokulta -sivustolle >> ( www.verkkokulta.fi )

Yksi vastaus artikkeliin ”Verkkokulta.fi

  1. Todella pettynyt näiden toimintaan. Sain kullastani n. puolet vähemmän, mitä kotisiuvuillaan antoivat ymmärtää (ja kyllä, punnitsin ja tarkistin leimat itse) ja sitten vielä hetki sitten tajusin, että olivat vielä maksaneet 100 euroa vähemmän tililleni, mitä tilausseurannassa sanoivat maksaneensa. Nyt pitää sekin sotku selvittää. Ja ihan alkuun lähettivät vielä väärän (hopean) postituspussinkin. Pyysin vielä jonkin laista laskemlaa, mihin maksamansa hinta perustuu, tähän pyyntöön ei ole reagoitu millään lailla. Melko sekavaa ja epämääräistä touhua, en lähetä näille enää koskaan, toivottavasti ei kukaan muukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *